Как да се подобри аудио системата на автомобила: полезни за подбор, монтаж стерео усилвател, субуфер

Не ми харесва звука на аудио системата? На въпроса "какво да правя", обикновено се получава от собствениците на автомобили със среден ценови сегмент. Аудио в тези автомобили варира някои параметри на радиото и броя на високоговорителите: 4 до 13, само един изход - да се подобри. не се изисква бързане. По-добре е да се извърши на етапи, за да започнете малък. Може би малки промени в системата за аудио ще ви подхождат идеално.

Да започнем постепенното подобряване на звука

1. Опитайте се да се промени динамиката на по-високо качество, по-висок клас. Преди инсталирането им да прекарате допълнителна вибрация изолация на вратата на кабината. За тази цел тялото на вратата се отстранява част на вътрешната кухина. След отстраняване на вибрациите и инсталиране на нови говорители, звук аудио система ще се подобри значително. Съвети и съвети за избора, подобряване на аудио системата в колата може да намери на сайта.

Но ако сте свикнали с този път пътуване трябва да бъде придружено от отличен звук на любимата си музика, е малко вероятно, че минималното подобрение в тона, който искате.

2. Това е време да отидете на втория етап. Спешно трябва да се свържете с усилвател. Това не е да се подобри силата на звука и чистотата на звука. Ако се опитате да увеличите звука на радиото е стандартна звука е изкривен, енергия, за да спаси положението.

Думата "силата" често се възприема погрешно. Нейната мисия е не само озвучаване и засилване на качеството, която се предава по безжичен път с високоговорителите на аудио сигнал. Може би знаете ситуацията, когато започва да се задъхва акустична музика в опит да увеличи звука. Обвиненията се високоговорители. Причината - малка мощност усилвател интегрирани стандартни говорители. Така че, ако чуе скърцането и тракането, изискват монтиране на звуков усилвател.

Съвет: Ако искате да стигнете до предните и задните говорители укрепване, които трябва усилвател с четири канала. Ако допълни аудио субуфера, изберете шоколад или двуканален усилвател.

Често срещана грешка: Много хора купуват усилвател с шест канала, го инсталирайте, както и за прилагане субуфер говорител и. Това не е така! необходимо за субуфера с мощен усилвател и акустика са важни, а не на изхода и качеството на своята ясен звук. Един усилвател не се препоръчва за акустиката и субуфера.

3. Просто купих власт. Нека започнем с конфигурацията. Основното нещо - да се споразумеят за максималното ниво на усилвателя и радиото.

Настройте силата на звука на радиото зануляване чувствителността на шума. Започваме бавно увеличавайте силата на звука. След като звукът е изкривен, че е необходимо да се намали малко силата на звука.

Усилватели обикновено се инсталират в багажника. Така че отиваме с кола и бавно увеличаване на мощността на усилвателя. Изслушване изкривяването на звука, само намаляване на силата. Това е всичко: качество на звука. Сигналите са съчетани в изпълнение.

4. решихте да се насладите на дълбок бас, любител на съвременната електронна музика, а след това не се направи, без субуфер.

Внимание: бързат да купуват недовършени субуфер с вграден усилвател. Вземи тътен, няма звук дълбок бас заобиколен. При използване на покупка субуфер е необходимо да се вземе предвид размерът на паркоместа. Твърде мощен субуфер съсипе звука на всяка музикална композиция. Той не се удави, но само приятелски към основния звук miking да бъде.

Каква е разликата с субуфер под звуците на музика? Слушане ударни инструменти без бас се възприема нискочестотна удар пробиване, неприятен "Т". С участието на субуфера, същото въздействие, ще чуете една фирма и ясно "D". Това е едно добро качество на ниска честота и ясен бас. Когато казвате, тези двамата да звучи силно, за да се разбере - е необходима субуфера.

Между другото, това е възможно да се инсталира в колата и компактен субуфер, вместо обичайната обемисти. Те могат да бъдат монтирани под седалката на място, пътник на водача, на гърба на един рафт. Чрез промяна на пълно работно време звука според вкуса си, се наслаждавате на музика и късмет с колата си.