Кресло избран не само за разходите и външен вид

Кухня и трапезария Практически. Харесва ми дълго парти, или, обратно, предпочитат да закуска в движение? В първия случай, трябва един стол да е мека, за предпочитане с накланящи се облегалки (така са в колекциите за хранене Leolux, Rolf Benz, Draenert Витман). Вторият достатъчно столове с без излишни украшения: не за да я премахнете от масата, изберете елементи с механизъм за въртене и самостоятелно нулиране (Tonon).

Столове за кухнята е по-добре да изберете с подвижни капаци (те могат да бъдат измити), или удобна тапицерия от кожа или покрити с влагоустойчиво материи. Удобни столове с накланящи се облегалки е добро не само за отдих, но също така и да се насладите на празника - прекрасна възможност за живеене-трапезария. И ако столът е снабден с колела, то ще бъде удобен за бърза закуска и печалба мобилност.

Столът за банята. Ако вашата баня е с площ, съответстваща с хол, защо не го поставя в удобна седалка? Производителите на мека мебел има леки много трайни продукти. Кресло баня ще има тапицерия, че не само не абсорбира вода - дори и на капчици него (можете да седнете голо тяло). Специфичните характеристики на пълнителя може да се работи на стола във влажна среда. Красива. Идеалното място за стола на състоянието на моден дизайнер и известната фабрика. Къде, ако не тук, гостите демонстрират своята успешна покупка! За дома в живите подходящи модели в комплект с бутер, поставка за крака, седалка-кресло или люлеещ се стол. Мека мебел с вградени високоговорители за музика в хола. Тези столове дават пълното чувство, че по време на концерт. Можете да вземете обекти с изходи за слушалки, MP3 плейър и вградена памет за някои GB.