Почистване за 600 секунди

Банята е обект на специално внимание за всяка домакиня. Ако и вие старателно всеки уикенд отделяте повече от 3 часа, за да преобразите това помещение, минавайки с всякаква химия, бабини рецепти и четка за зъби по всяка фуга, то имаме предложение – как да почистите в 600 секунди всичко. Научете повече и за изхвърляне на стари мебели и вещи от домовете.

Почистването в банята не е лесно, а в малко пространство е концентрирано с много неща. Но ние направихме най-добрия план в света, след който всяка банята ще заблести в продължение на 10 минути. За целта се смесват всички тръби, буркани, четки за зъби, четки в басейн или кошница.

Използват се за почистване продуктите за баня. Например, като средства във формата на спрей за отстраняване на замърсяванията. Всичко се прилага бързо и лесно. За стени и душ врати са много удобна форма активна пяна за вана и душ пръскачка, която позволява незабавно да се приложи препарат за почистване на голяма площ. Активната пяна за секунди разтваря плаката и мръсотия, така че няма да се налага дълго да търкате повърхността.

Включване на горещата вода под високо налягане и затваряне на мивката в банята. Сега затворете вратата на банята и оставете така за няколко минути. Генерира се много влажна пара, която ще опрости и ускори почистването.

Изплакнете с топла вода тръби и буркани.

Избършете с чиста кърпа и стъклото на огледалото до сухо.

Изливането на препарат във ВиК, крана същ е важно и може да предотврати бъдещо по-сериозно запушване.

Избършете плочките, стените и вратите на душа със суха хавлиена кърпа.

Оставете вратата отворена в банята за известно време, за да излезе сама излишната влага.

Това е всичко, само в рамките на 10 минути и Вашата баня е чиста!