Качествени модели монитори

Интересно е да направите съпоставка между ултрабука и лаптопа, когато сте изправени пред дилемата какво точно да си закупите. Важно е да знаете, че ултрабуците са с издържан от Intel набор от базови изисквания и на практика разликата е най-вече в наименованието. Ултрабуци са вид лаптопи, които са доста по-тънки и малки, което ги прави страшно леки машини. Тяхното предимство е и в по-дългият живот на батерията и по-малко консумирано електричество.

Лошото в случая е, че повечето такива модели са само с вградени видео карти, което ги прави по-слаби и не така бързи за игри и други по-специфични задачи.

Интересно е да знаете, че всяка година на пазара излизат все по-нови и нови модели монитори. Те имат не само красив дизайн, не само впечатляваща големина и нестандартни размери, но и много по-нова технология, която ви дава една наистина уникално кристална и жива картина. Още по-хубавото на новите модели е, че щадят очите ви и не дразнят при по-продължителна работа. Тук идва и въпросът, кой монитор да изберем от голямото разнообразие, с какви характеристики трябва да бъде и на какво да заложим. Отговорите можете да намерите тук, а за начало ще ви кажем, че най-важна е матрицата, която определя картината и кристалното качество, което искаме.

Каква навигация да изберем?

Няма как да не искате сигурна и надеждна навигация, която в същото време да е красива, да има качествен и ясен екран, който да е с идеалните размери. Към изискванията ще добавим и издръжливостта на батерията на умната джаджа, както и функциите които може да изпълнява и възможността за ъпдейти, след време. Това са наистина много важни неща, които да ви помогнат да достигнете безпроблемно до желаното място, по-желания маршрут с най-доброто устройство. Време е да изберете вашия модел навигация, като не забравяйте да разгледате характеристиките на моделите с гласова команда и ориентация чрез глас.