Защо да изберем ламиниран паркет

Няма дом без подова настилка, било плочки, дюшеме, ламинат Berry Alloc Trendline, паркет или друг вид. Във всяко едно жилище има подова настилка, която внася уют, комфорт и удобство, която ни улеснява живота и ни кара да се чувстваме много по-добре, прави жилището ни дом. Една от хитовите в момента подови настилки е ламинираният паркет, който е с редица предимства пред всеки друг вид настилка.

Интересно е да знаете, че начините за създаване на ламиниран паркет Планински Дъб са много, за това се предлага и в много видове и в последните няколко години стана още по-разнообразен. Тук обаче идва въпросът за качеството му, което е водещо при всеки един човек, искащ да се сдобие с този вид подова настилка. Трябва да знаете, че днес ламинираният паркет повтаря цветово на истинско масивно дърво и трудно може да бъде различен ако се постави правилно. За сметка на това обаче е доста по-евтин. Ще останете изненадани и от новите предложения на производителите, които са разработили различни качествени имитации на камъни, плочки, керамика, мрамор и други.

Структурата на паркет Berry Alloc Trendline 3640-3158 е много по-здрава от всеки друг материал за под, защото е съставен от дървени частици и много здрави смоли. Имено той се поддържа много по-лесно, по-качествен и дълготраен е. Тук трябва да отбележим, че тези ламинати имат и истински слой от дървесина, което го прави още по-ценен.

Предимството на ламинирания паркет Сив Дъб е, че не е нужно пода ви да е напълно равен, за да се монтира както при масивното дърво, а и монтирането му може да стане във всяко едно помещение, без значение дали има малко повече влага. Като друго предимство ще посочим факта, че не трябва да се цикли или боядисва, а ако се повреди някъде, просто сменяте парчето с ново.

Знайте, че ламинираният паркет Berry Alloc Trendline 3640-3154 е устойчив срещу надраскване, има топлоизолационни свойства, красив е и е на много достъпна цена.