Нестандартно използване на обикновен скрин: 9 свежи интересни идеи

Скринът е една от най-универсалните мебели. Много хора предпочитат гардероба му заради компактните си размери. Системата за съхранение под формата на кутии позволява удобно да разделите неща - бельото в един отдел, тениски - в друг, пуловери - в третия.

 

Винаги знаеш къде и какво се крие. Винаги можеш да поръчаш изхвърляне на мебели с почистване на отпадъци.

Скринът може да замени тоалетка, още повече. Предлагат се и модели с огледало. Днес ще говорим за нестандартното използване на скрина.

Скринът може да се превърне от система за съхранение в цветна леха. По-точно, многостепенна стойка за саксии със стайни растения. Поставете чекмеджета със стълба или използвайте само едно ниво - това е все още свеж и нетривиален поглед към мебелите.

Мини бар

Никой няма да предположи, че в скрина ви е скрита цяла винарска изба! Такова устройство има предимство, пред стандартните кухненски отделения за напитки, защото може да скриете чаши, кофа за лед и други аксесоари в един скрин.

Стойка за телевизор

Тук няма да открием Америка, защото мнозина отдавна използват сандъчета вместо телевизионна стойка. Всъщност по никакъв начин не им отстъпва, но спестява място: по-добре е да поставите малък скрин в компактни дневни помещения, отколкото цяла стена.

Скринът може да се трансформира в къща за кукли. Дъщеря ви може само да мечтае за такова шикозно имение Барби! Скринът като цяло може да се преобразува като елемент от зоната за игра. В него може да съхранявате играчки и всичко да бъде креативно.

Ако ви се струва, че скринът е твърде претрупан за вашия интериор, допълнете го с елегантни крака.

Нощно шкафче

Малък скрин напълно ще замени нощното шкафче. Той е много по-просторен и заема малко повече място.

Тесните сандъчета са особено добри в тесни пространства.

Всъщност същата система за съхранение, но малко преувеличена. Предлагаме ви, да използвате скрин като място за съхранение на домашно приготвени предмети. Защо не? Това е добро място за консервите - те са защитени от слънчева светлина, прах и неволно увреждане на целостта. Или може да приберете работните инструменти в скрин.

Кът за домашни любимци

Имате ли домашен любимец? Направете място за тях в сандъка. Това ще зарадва вашия домашен любимец, защото вероятно сте забелязали колко любопитни са домашните любимци на моменти.

Направете няколко скрина подред и добавете плот - вземете удобна система за съхранение на тесен, продълговат коридор или коридор. На стената над скринове може да поставите закачалка, огледала, рафтове или декор под формата на панели или снимки.

Друг страхотен вариант е скринът Fiesta.

Отидете в evro5.com - има още по-интересни атрактивни предложения, а когато са ви нужни услуги по извозване, винаги може да заявите такива!