Изнасяне на стари мебели

Мислили ли сте някога, че ще ви се наложи да търсите фирма за премахване и изнасяне на стари мебели?

 

Такава услуга може да е много полезна, търсена и на място, ако решите да промените настоящия си интериор. С други думи, да смените мебели и да изнесете някъде старите, непотребни вече мебели. По този начин ще организирате, по свое желание, пълен набор от работи, свързани не само с премахването на обзавеждане, но и по-нататъшното им транспортиране до желаната дестинация.

Наред с това, тази услуга може да е поръчана и ако нямате желание да изнесете мебелите, но просто трябва да организирате професионално изнасяне от своите помещения. В този случай, екипите ще изнесат мебели от помещенията за целите на по-нататъшно изхвърляне.

Наред с това е важно да се отбележи, че избраната фирма с хамалски услуги трябва да гарантират качеството на извършената работа. Фирмите с опит и доказано име на пазара предлагат редица услуги, свързани с премахването на мебели, монтаж и демонтаж. Може да се разчита и на опаковане на мебели в защитен материал, както и редица допълнителни опции, които да са полезна услуга, свързана със самото премахване на мебели от жилища и офиси.

Какво е включено в изнасяне на стари мебели

Традиционно, ако говорим за премахване на мебели с цел по-нататъшно транспортиране, някои от следните видове работи може да са ви от полза. Проверете, дали такива са включени в цената на услугата:

- Тук става дума за доставката на превозни средства до мястото, където мебелите трябва да бъдат премахнати. Автомобилният транспорт се обслужва в точно озвучен час, без излишни нерви и време за чакане за вас.

- Демонтирането на мебели, където демонтажът се извършва от специалисти с колосален опит в работата, които са в състояние да разглобяват мебелите в най-кратки срокове.

- Това е опаковането на мебели в специален защитен материал. Защитният материал се избира въз основа на класа на крехкост на продукта.

- Това е спускането и товаренето на разглобени мебели в тялото и допълнително фиксиране в тялото.

- Транспорт до местоназначението и разтоварване на превозното средство.

-Това е инсталирането на мебели на мястото, където се предполага, че се използват.

- Подреждането на мебелите, когато такова се налага на новите места.

Това са основните етапи на работа, които рутинно се включват в услугата за премахване на мебели. Може да добавите всеки от етапите на работа, както желаете. Например трябва да извършите частично разтоварване в междинна точка и т.н.

Как става премахването на мебели

Внимателно отстраняване на мебели            

За да поръчате услугата за изнасяне на стари мебели, трябва да подадете заявление за премахване на такива. Това може да стане по два много лесни начина - Първо, може да попълните формуляр на самия уебсайт и да изпратите електронно заявление; да се свържете с оператор на телефон за връзка, който ще изясни всички подробности; Може и да изпратите имейл с конкретно запитване.

В зависимост от класа на сложност на работата може да се наложи проверка. Такава ще бъде направена от специалист преди самото изпълнение на работата.

След сключването на договора се извършва цялата работа, свързана с изнасянето на мебели, която с времето ще отнеме не повече от два дни от датата на кандидатстване.

Откъде се изнасят на стари мебели?

Може да живеете в столицата София или региона, може да сте от провинцията, от голям областен град или по-малки градчета и селца. С едно обаждане на телефоните на специализирана фирма за изнасяне на стари мебели може да узнаете кога, колко ще струва и как ще бъдат транспортирани вашите излишни неща.

Колко струва премахването на мебели?

Цената на услугата за изнасяне на стари мебели е изключително индивидуална и е много погрешно да се твърди, че премахването на мебели струва определена сума. При премахването на мебели има редица параметри, които влияят, върху крайната цена на услугата.

За да определите разходите за премахване на мебели във вашия случай, трябва да се свържете с контактния център и от там оператор ще ви насочи относно цената на работата.

Колко време отнема самото изнасяне на стари мебели

Обикновено цялото премахването на мебели се извършва в рамките на ден-два, в зависимост от обема товар, който ще се транспортира. Наред с това е важно да се отбележи, че от легализираните фирми осигуряват транспорт денонощно!

 

Използвайки услугата, премахването на мебели, ще може да оцените нивото на обслужване и качеството на извършената работа!