Лаптоп със счупен дисплей

Лаптопите както и всеки друг тип електроника има определен период на действие и идва момент когато трябва да да бъде посетен сервиз. Горещо препоръчваме да правите профилактични прегледи на вашата скъпа електроника ако искате да я ползвате още дълги години.

Read more: Лаптоп със счупен дисплей

Как трябва да изглежда един модерен лаптоп

Модерният лаптоп е този, който има компактен мобилен компютър, организиран въз основа на всичко в едно. Лаптопът е различен от обикновен персонален компютър на няколко основни параметри. Това е и безспорно неговата компактност и способност да работи без различни външни устройства, както и автономна работа на батерия за лаптоп.

Read more: Как трябва да изглежда един модерен лаптоп

Уеб магазин за компютри

 В живота на всеки един от нас идва момент, в който трябва да поднови старата си техника, защото напредъка на информационните технологии се развива стремглаво и тя вече неможе да издържи на напъна. Това е съвсем нормално и никой от нас не си купува компютър с мисълта, че ще го ползва вечно. За да сте в крак с новостите и да знаете какво точно ще ви върши работа е добре да прочетете редовете по-долу.

На първо място трябва да знаете, че при покупката на компютър има няколко основни компонента, които трябва да следите като най-важния е процесорът. Днес можете да избирате между няколко варианта според това какво вършите на компа, като по-бързият и качествен е четириядрения процесор, но ако се занимавате с по-прости неща можете да изберете и двуядреният. На следващо място помислете за яркостта на дисплея, който е от значение не само за удобството на очите ви, но и за часовете, които ще издържи батерията на устройството. 

Разгледайте актуалните промоционални оферти още сега в нашия онлайн магазин и ще станете възхитени. Тук освен настолни компютри, периферия, лаптопи и други, можете да намерите и голямо разнообразие от принтери.

Read more: Уеб магазин за компютри

Спокойни в своята забързаност

Няма нищо, по-хубаво от добрите спътници или приятели. Времето ви минава по-лесно, а и пътуването изглежда далеч по-приятно. В интерес на истината, хората сякаш загубиха своето желание да пътуват. То става само по задължение, като например маршрута, който ежедневно поемате към своето работно място. И ако, преди време за пътуването ви трябваха само някои книги или списания, сега е доста по-лесно и удобно.

Днешните забързани хора, поели към своята работа или дом, не се интересуват много от околния свят. Поне така изглежда на пръв поглед. Те са вглъбени в света на Интернет, сърфирайки в него със своята любима джаджа. Преди се приемаше за белег на отчуждаване, ако видите хора в метрото или автобуса, които са се зачели в някоя книга или списание, които на пръв поглед, сякаш не изглеждат толкова атрактивни. Но, не и сега…

Read more: Спокойни в своята забързаност

Качествени модели монитори

Интересно е да направите съпоставка между ултрабука и лаптопа, когато сте изправени пред дилемата какво точно да си закупите. Важно е да знаете, че ултрабуците са с издържан от Intel набор от базови изисквания и на практика разликата е най-вече в наименованието. Ултрабуци са вид лаптопи, които са доста по-тънки и малки, което ги прави страшно леки машини. Тяхното предимство е и в по-дългият живот на батерията и по-малко консумирано електричество.

Лошото в случая е, че повечето такива модели са само с вградени видео карти, което ги прави по-слаби и не така бързи за игри и други по-специфични задачи.

Read more: Качествени модели монитори