Защо са ви нужни подслушвателни устройства?

Защо се нуждаете от подслушвателни устройства? Ще кажете, че целта е ясна и има само една – цел за подслушване на това какво говорят тайно други хора. В известен смисъл е така, когато се съмнявате, че вашата половинка ви изневерява.

 

За целта, решавате да инсталирате подслушвателни устройства в колата му или решавате да подслушвате неговия телефон. Нека да разгледаме различните видове подслушвателни устройства, които могат да бъдат закупени от всеки магазин за шпионски джаджи.

 Всеки подслушвател се поставя в стаята, като е снабден със слот за SIM карта, но няма функция за запис. В този случай всичко, което трябва да направите, е да поставите валидна SIM карта, която не ви е необходима и нямате ПИН на нея. След това, когато сте далеч от него и искате да го активирате, просто набирате номера на поставената SIM карта и сте готови за подслушване. Картата активира самото подслушвателно устройство и се превръща в микрофон, предаващ почти всеки звук, който улови.

Подслушвателни устройства

Има някои подслушвателни устройства, които имат удобна опция за звуков детектор - когато някой около него започне да говори и честотата на звука обикновено е над 60 децибела, подслушвателя просто се включва и ви изпраща SMS, че го е направило. Всичко, което трябва да направите, е да наберете номера и да слушате.

Тайни записващи устройства

Друго подслушвателно устройство е тип  софтуер, който често е трудно да се инсталира на телефона, освен ако не сте много близо до някого. В този случай можете да получите достъп до неговите бележки, набрани номера, текстови съобщения и подобни подробности, които може да ви интересуват по някаква причина.

Освен че е средство за подслушване обаче, този тип подслушвател в някои случаи може да бъде и отличен телефонен секретар – малък, евтин и невидим, отчитайки всеки проведен  проведен разговор. Този тип тайни записващи устройства също така могат да регистрират и запишат всяко обаждане, което е нещо, което много компании за обслужване правят, за да защитят себе си или данните на своите клиенти.

 

 

Най-добрите подслушвателни устройства

Едно от най-популярните подслушвателни устройства са тези под формата на флашка. Външно, този тип подслушватели не се различават от обикновената флаш памет и имат същите функции, което ги прави в още по-ценни. Можете да оставите този подслушвател на видно място или да го където и да е на бюрото в офиса или дома с негова помощ ще ви бъде лесно да извършвате подслушване на всяка информация.

 

Флаш устройството има два режима на запис - непрекъснат и гласово активиран. Зареждането му издържа 24 часа, така че можете скрито да събирате информация през целия ден с това малко подслушвателно устройство. За да включите рекордера, трябва да завъртите малкия превключвател на гърба на флашката надясно или наляво, в зависимост от желания режим на запис.