Счетоводен блог

Всичко което е нужно за вашата малка фирма на едно място. В нашия блог ще намерите специализирана информация по счетоводство, нови нормативни уредби, закони и т.н.

Read more: Счетоводен блог

Важни насоки за избор на счетодителна кантора

Проблемът с избора на счетоводна фирма стои пред всеки един човек, който развива собствен бизнес, защото все пак доверявате бъдещето си на чужди хора, които не винаги са коректни. Примерите за счетоводни фирми довели до фалит клиентите си не са един и два и за това трябва много да внимавате на кого се доверявате.

Днес именно тези фирми са доста на брой, а в същото време всяка една фирма може да обслужва наистина голям брой клиенти и то доста добре. Големия брой фирми предполага по-качествено облужване от гледна точка на познаване на законите. Всичко зависи от политиката на компанията и коректността й. За да направите правилният избор, трябва да се съобразите с някои прости правила. Тях можете да прочетете в тази статия.

Read more: Важни насоки за избор на счетодителна кантора

Какво са бързи кредити

Един вид кредит или финансова подкрепа, която може да е в голяма помощ при не отложена и спешна нужда. И въпреки малкият им размер, бързи кредити не са достатъчни за покриване на огромни плащания и харчове. Заради малката и експресна услуга бързи кредити се смятат за скъпи и луксозни заеми, но всеки работещ човек би могъл да си ги позволи.

Нуждата от спешни и навременни пари е предимно за средно статистическият човек, както е и всеки втори българин у нас, разчитащ основно и само на заплатата си. Бързите кредити идват в точния момент и на точното място за тези. Те са идеална възможност, когато се налага изчакване на поредната заплата.

Read more: Какво са бързи кредити