Важни насоки за избор на счетодителна кантора

 

Първото нещо което гледа всеки един човек търсещ такава фирма е тя да му е под ръка на по-късо разстояние. Явно си мислите, че така ще можете да контролирате всичко което се случва в тази фирма и счетоводството ви ще е на по-сигурно място и ще можете да го наблюдавате непрекъснато. Да, ама не. Това е напълно погрешно схващане. Не си мислете, че още сме в 20-ти век, днес технологиите напреднаха значително и не е необходимо да търчите за всяка една фактура до счетоводната ви фирма, за целта можете да ползвате емайла, телефона, факс или друг начин.  

Едно от на-важните неща, които трябва да проучите за бъдещата си счетоводна фирма е дали им опит и да научите какъв е той. Вижте в търговския регистър кога е създадена, проверете колко и какви са клиентите й, дали някой не се е отказал от услугите й, и ако е така – защо? Това са реално важните въпроси на които трябва да получите отговор.

Много добре говори за фирмата, ако има и клиенти чужденци. Следвайте съветите ни и рискът който поемате няма да е никакъв, само така можете да намерите надеждна фирма с опит.

Услугите на account-consult.com: