Честит рожден ден навреме по специален начин – с картички за рожден ден!

 

Разбира се, в наши дни има много органайзери, които да ни напомнят, забързани в ежедневието, да не забравяме за такива неща. И все пак, картички за рожден ден ще са ви полезни в редица ситуации.

Ами ако сте забравили да поздравите за честит рожден ден навреме?

В този случай трябва не просто да поздравите, но да го направите така, че все още да не се налага да се извинявате. Разбира се, може да вмъкнете думи за извинение, но ако речта или текстът са подготвени, както трябва, тогава извинението, дори ще е излишно.

Предлагаме ви да изпратите на рожденика, чийто рожден ден сте пропуснали поздравителна картичка, която ще разтопи сърцето му. Това, дори „на патерица“, ще намали обидата, която отсрещната страна може да тай в себе си.

На нашата страница Kartichki.bg ще намерите различни поздравителни картички, които не се срещат в никой друг сайт, защото това са изключително авторски произведения. Всеки от тях има своя уникалност. Така, ще може да изберете за всеки, отговорно, точно, прецизно най-скъпото и подходящо послание.

Рожденият ден е прекрасен празник, а рожденият ден се празнува не само от деца и възрастни, но и от образователни институции.

В тази статия сме подготвили за вас отлична селекция от идеи и готови училищни картички за рождения ден, които да препращате по имейл, да публикувате в социалните мрежи и пр.. Може дори да отпечатате, такива картички. Те могат да бъдат прикрепени представително като празничен сувенир върху красивата опаковка.

Направи си сам училищни картички за рожден ден

И тук, на първо място, може да опитате сами да нарисувате нещо. Така например букети цветя, балони и каквото ви се струва празнично може да разкраси вашата картичка. Не забравяйте да допълните картичка с красиви поздравления в проза или поезия. Пожеланията могат да бъдат написани на ръка или да отпечатате, изрежете и поставите в самата картичка.

Самата картичка за рожден ден под формата на отворена книга или тетрадка ще изглежда много необичайно и елегантно.

Изберете картички за деня рожден

Предлагаме на вашето внимание ярки, красиви, празнични и много интересни картички за рождения ден с пожелания в стихове и проза.

С помощта на адреса: https://kartichki.bg/kartichki/rojden-den.html и тематични фонове можете да избирате най-различни поздравителни картички или да създавате самостоятелно, със своите ръце. Може да променяте текста и шрифта, цвета и стила.

 

Приятни занимания!