Как става преместване на апартамент с хамалски услуги София

 

Бъдещите новодомци трябва да съберат и опаковат лични вещи, да разглобят мебелите, да намерят подходяща кола за преместване на апартамента.

Необходима е много сила, за да се пренесе по стълбите и да се натовари имуществото в колата. За да избегнете повреда на скъпите мебели, те трябва да бъдат правилно поставени и закрепени в корпуса на автомобила.

Помощ от фирмата с хамали

При извършване на преместване на апартаменти е почти невъзможно едно средностатистическо семейство да се справи, без външна помощ. Може да поискате от съседите си, но най-добре е да използвате услугите на специализирана фирма, която организира преместване на апартаменти.

В такъв случай, няма да се изисква пряко участие на нови заселници в работата. Ето защо услугата "преместване на стая" спечели много положителни отзиви сред жителите на големия град.

Достатъчно е само едно обаждане, за да поверите преместването на апартамент с хамалски услуги София на професионалисти с богат опит!

Колко струва организирането на хамалски услуги София

Преместване на апартамент с хамали и всички предлагани от тях услуги могат да струват много изгодно.

Ценообразуване

Общата цена на преместване на апартамент с хамали зависи от обема на работата, броя на персонала, вида на превозното средство за транспортиране на вещи, дължината на маршрута.

Събитието се състои от няколко етапа:

консултиране с човек от екипа на фирмата, често наричан оценител. Всичко става по договаряне на дата и час на събитието;

изчисляване на оценки и избор на превозни средства;

демонтаж и опаковане на мебели, лично имущество;

товарене в колата;

извозване;

разтоварване, демонтаж, изнасяне по стълби и пр..

Тези стъпки са задължителни за преместване на апартамент с хамалски услуги София.

Допълнителни услуги

Допълнително можете да поръчате професионален монтаж на мебели и тяхното поставяне, извозване на боклук и опаковъчен материал за изхвърляне.

Фирмата hamalski.com има висок рейтинг в цялата страна.

Отзивите на клиенти, които преди това са поръчали преместване на апартамент в София и региона са представени на страниците на сайта: https://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofia.

Пренасяне на апартамент с хамали и организиране

Според статистиката на професионалните хамали, по-голямата част от обитателите на апартаменти, дори не са наясно как компетентно да се подготвят за преместването и да транспортират мебели, съдове и други чупливи вещи, за да не се налага да купуват нови, след преместването.

Обръщайки се за помощ към специалисти, може да сте сигурни, че всичко ще бъде направено бързо и точно.

Какво включва преместването на апартамент:

·         Планиране

Изготвяне на план за преместване – обикновено всички пренебрегват този елемент, но професионалистите знаят, колко е важно да направите подробен списък на всички точки – от това в кои кашони да опаковате всичко и в какъв ред, до това колко коли и хамали трябва да преместите

·         Разглобяване и опаковане

Демонтирането на мебелите и опаковането на нещата е най-трудният и решаващ момент, но служителите на фирма, специализирана в транспортирането на вещи, знаят как да го направят с най-малко загуба на време.

За това се използва специален опаковъчен материал, доказана техника за фиксиране и други „трикове“.

·         Товарене и транспортиране

Товарене и транспортиране - преместването с хамали е много по-различно от обичайното, не е нужно да носите тежки неща, да се тревожите за безопасността на нещата и други - отделете цял ден за това и плащайте допълнителни часове за кола.

·         Подреждане

Сглобяване и подреждане на мебели – Разопаковането и подреждането на мебелите в нов апартамент и извозването на боклука е последният етап от преместването.

За всички видове хамалски услуги София, четете тук: https://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofia.