Да надникнем в парфюмната колекция – с какво ни впечатляват любимите оригинални парфюми

Най-прелестните и ненадминати есенции безспорно са онези, които ни впечатляват със завидна дълготрайност и омайващ сетивата интензитет. Ако се чудите за какви точно продукти говорим, то бързаме да ви споделим – тема на днешната статия са онези оригинални парфюми, които категорично ни карат да се размечтаем.


Личната парфюмна колекция на всекиго със сигурност е внимателно подбрана и селектирана така, че да удовлетворява благоуханните изисквания дори и на най-взискателния и капризен човек. Говорейки за оригинални парфюми, обаче, следва да споменем, че високото качество е от неизменно и първостепенно значение. Затова и всеки ценител на красотата и естетиката категорично залага на оригинални парфюми – никой фалшификат не би могъл да достигне качеството и интензитета, така характерни за марковите ухания.

Всички оригинални парфюми блестят със завидна дълготрайност, която е и основният им коз

Разбира се, става ли дума за оригинални парфюми, винаги в съзнанието ни изниква асоциацията за тяхната дълготрайност. Именно това е едно от нещата, заради които категорично предпочитаме и избираме да закупуваме само оригинални парфюми. Така характерната пирамидална структура на уханието, състояща се от връхни, средни и базови нотки, осигурява на аромата дълготрайност и поетапно развитие върху кожата на носещия го.

Никак не е приятно само час след първоначалното впръскване от есенцията да няма и следа по кожата – именно с такъв проблем се сблъскват всички, спрели избора си на благоуханни продукти без доказано качество и произход. Ето защо е повече от разумно да доверявате пазаруването си само на магазини, доказали се в дистрибуцията на маркова парфюмерия. Макар и на пръв поглед няколкото спестени лева да ви се струват удачна причина да изберете имитация на оригинални парфюми, то бързо след първоначалното използване разбирате защо това далеч не е било най-удачното решение.

Силата на аромата, с който се характеризират всички оригинални парфюми, също не е никак за подценяване

Още един парфюмен компонент, който определено заслужава внимание, касае интензитетът на избраното благоухание. Под интензитет визираме силата на уханието – не е важно само есенцията да се задържа задълго по кожата, от съществено значение е и уханието да се усеща достатъчно силно. Роля тук изиграва количеството парфюмни масла, съдържащи се във всички оригинални парфюми. Количеството им варира спрямо това дали даден продукт е тоалетна или парфюмна вода, но, и в двата случая, можем уверено да кажем, че ще се радваме на силен, запомнящ се и траен аромат.

При всички случаи е повече от препоръчително да залагаме на оригинални парфюми, които по всякакъв начин ще съумеят да удовлетворят високите ни клиентски изисквания и очаквания.